Hanna Panna

Een spannend voetbalboek voor meiden (en jongens)

Na een ongeluk op het voetbalveld mag Hanna niet meer voetballen van haar ouders. Maar dan vindt ze een geheimzinnig kistje dat alles verandert….

Hanna is net verhuisd en zit op een school waar iedereen bezig is met schoolvoetbal. Het liefst zou ze meedoen, maar haar ouders vinden dat te gevaarlijk. En zelf vindt ze het stiekem ook best spannend.

Dan ontdekt Hanna een geheimzinnig kistje op haar nieuwe kamer: een paar voetbalschoenen die wel eens magisch zouden kunnen zijn. Als Hanna de kans krijgt om mee te spelen met haat klasgenoten, trekt ze de schoenen aan en speelt ze de sterren van de hemel.

Zou het schoolteam met Hanna’s hulp in de schoolvoetbalfinale bij de KNVB kunnen komen? En hebben die schoenen échte magische krachten…?

  • Prijs: € 14,99
  • Uitgeverij: Condor
  • ISBN: 9789493189904
  • Leeftijd: 9+
  • Uitvoering: Hardcover
  • Formaat: 14 x 21,5 cm
  • Omvang: 215 pagina’s

Per 1 april 2022 is ‘Hanna Panna en de magische voetbalschoenen’ via alle platformen beschikbaar als luisterboek, ingesproken door Lottie Hellingman.


Voetbalgenen

Voetbalgenen bestaat uit een selectie  blogs die zijn gepubliceerd op deze site en op vrouwenvoetbalnieuws.nl. De bundel is ontstaan ter ere van het verschijnen van mijn 100e blog in 2017. De blogs gaan over de dromen en ambities van twee voetballende meiden (en hun taxiënde moeder).

Het voorwoord is geschreven door niemand minder dan Carolien Miedema, moeder van Nederlands elftal en Arsenal-speelster Vivianne Miedema. Samen met de Oranjeleeuwinnen zette Vivianne het vrouwenvoetbal in Nederland definitief op de kaart met de winst van het EK 2017, en het behalen van een prachtige tweede plaats op het WK 2019. Dus als iemand weet hoe het is om moeder te zijn van een ambitieuze voetbaldochter, dan is Carolien het wel. Ik ben dan ook trots dat zij het voorwoord voor mijn bundel wilde schrijven.

Kortom, voetbalgenen is een ‘must have’ voor moeders van voetballende meiden!

Wil je het boek voetbalgenen ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in. De verkoopprijs bedraagt €10,00 p/st, excl. €3,95 verzendkosten (binnen Nederland). Gelieve het bedrag over te maken naar Rabobank, rekeningnummer NL09RABO0329633635 t.n.v. J.R. Williams o.v.v. je naam. Zodra de betaling binnen is, wordt de bestelling verzonden.

UA-74423621-1