Bestellen

Voetbalgenen bestaat uit een selectie  blogs die wekelijks op deze site en op vrouwenvoetbalnieuws.nl zijn gepubliceerd. De bundel is ontstaan ter ere van het verschijnen van mijn 100e blog in 2017. De blogs gaan over de dromen en ambities van twee voetballende meiden (en hun taxiënde moeder).

Het voorwoord is geschreven door niemand minder dan Carolien Miedema, moeder van Nederlands elftal en Arsenal-speelster Vivianne Miedema. Samen met de Oranjeleeuwinnen zette Vivianne het vrouwenvoetbal in Nederland definitief op de kaart met de winst van het EK 2017, en het behalen van een prachtige tweede plaats op het WK 2019. Dus als iemand weet hoe het is om moeder te zijn van een ambitieuze voetbaldochter, dan is Carolien het wel. Ik ben dan ook trots dat zij het voorwoord voor mijn bundel wilde schrijven.

Kortom, voetbalgenen is een ‘must have’ voor moeders van voetballende meiden!

Wil je het boek voetbalgenen ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in. De verkoopprijs bedraagt €10,00 p/st, excl. €3,95 verzendkosten (binnen Nederland)

Gelieve het bedrag over te maken naar Rabobank, rekeningnummer NL09RABO0329633635 t.n.v. J.R. Williams o.v.v. je naam. Zodra de betaling binnen is, wordt de bestelling verzonden.

UA-74423621-1