Over mij

Welkom op mijn blog! Ik ben Judith (43), communicatiemanager en moeder van drie dochters. Mijn oudste twee – 14 en 12 jaar – voetballen allebei. Mijn jongste dochter is 4. Dus of ook zij ook met het virus is besmet weten we nog niet.

In 2010 kwam ik via mijn oudste dochter voor het eerst in aanraking met voetbal. Daarvoor wist ik nog nauwelijks van het bestaan van meidenvoetbal af. Inmiddels heb ik al heel wat jaren langs de lijn van menig voetbalwedstrijd gestaan (zowel bij jongens als bij meiden) en is mijn liefde voor de sport alleen maar gegroeid.

Momenteel voetbalt mijn oudste dochter bij de JO15-1 van haar eigen club. Tevens speelt ze bij, de MO13 West en de MO14 West. Vorig seizoen heeft ze het landelijke MO14 team niet gehaald en inmiddels is ze bezig met de selectie voor MO15 West.

Mijn middelste dochter voetbalde in eerste instantie in een (ouder) meisjesteam, maar heeft in 2016 ook de overstap gemaakt naar de jongensselectie. Zij speelt op dit moment in de JO13-1. Zij kreeg in 2017 voor het eerst een uitnodiging voor een KNVB selectietraining, maar haalde het toen niet. Begin 2019 ging ze succesvol in de herkansing voor de MO12 Utrecht en binnenkort mag ze een gooi doen naar de MO13 West.

Door hun talent en fanatisme ben ik de afgelopen jaren niet alleen behoorlijk wegwijs geraakt in het meidenvoetbal, maar ook in de talloze mogelijkheden om te proberen de top te bereiken. In dit blog deel ik mijn ervaringen. Rode draad is de serie ‘De Brief’. Hierin kun je alles lezen over de KNVB avonturen, vanaf het moment dat de eerste uitnodiging op de mat viel.

Inmiddels heb ik een deel van mijn blogs ook gebundeld in het boek ‘voetbalgenen’. Meer weten? Kijk dan eens op de pagina bestellen.

2 thoughts on “Over mij

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.