Hanna Panna


Hanna Panna en de magische voetbalschoenen

Een spannend voetbalboek voor meiden én jongens.

Na een ongeluk op het voetbalveld mag Hanna van haar ouders niet meer voetballen. Maar dan vindt ze een geheimzinnig kistje dat alles verandert…

Na een ongeluk op het veld mag Hanna niet meer voetballen van haar ouders. Maar dan ontdekt ze een verborgen schat op haar kamer: een paar voetbalschoenen die weleens magisch zouden kunnen zijn. Als Hanna de kans krijgt om mee te spelen in het schoolvoetbaltoernooi, besluit ze dat stiekem te doen. Ze trekt de schoenen aan en speelt de sterren van de hemel. Zou het schoolteam met Hanna’s hulp in de landelijke schoolvoetbalfinale kunnen komen? En wat nou als haar magische schoenen op een dag verdwenen zijn?


Hanna Panna is genomineerd voor de
Hotze de Roos prijs 2023

Luisterboek
Ook via alle platformen verkrijgbaar als luisterboek, ingesproken door Lottie Hellingman.


Binnenkort verkrijgbaar:

Hanna Panna – en het geheim van Villa Forza

Als er brand uitbreekt bij Hanna’s nieuwe club, is er dringend geld nodig voor een nieuw clubhuis. Samen met haar vrienden gaat Hanna daarom klusjes doen bij Villa Forza, een gigantisch huis naast het voetbalveld. Deze villa verbergt echter een groot geheim… en het is aan Hanna om dit te ontrafelen!

Vanaf eind juni bij de boekhandel.

Wil je alvast een exemplaar reserveren? Klik dan hier.


Schoolbezoeken en toernooien

Een bezoek aan een klas blijft het leukste dat er is. Ik vertel vaak kort iets over het schrijven van een boek met een korte quiz over Hanna Panna. En natuurlijk lees ik een stukje voor uit eigen werk. Boeken kan via de schrijvers centrale: de Schrijverscentrale.

Af en toe sta ik ook met mijn boek op een voetbaltoernooi. Interesse? Neem contact op en laat het me weten!


Hanna Panna quiz


Recensies

Hartstikke leuk natuurlijk, een eigen boek. Maar wat vinden de lezers er nu zelf eigenlijk van? Klik op onderstaande afbeeldingen voor een recensie.

Jeugdbieb

Kinderboekenjournaal

Valeries boekenwereld


Iets anders

In 2017 heb ik – ter ere van het verschijnen van mijn 100e blog – de bundel Voetbalgenen uitgebracht. Het voorwoord is geschreven door Carolien Miedema, moeder van Nederlands elftal en Arsenal-speelster Vivianne Miedema. Voetbalgenen is een ‘must have’ voor moeders van voetballende meiden!

UA-74423621-1