De Brief (2)

In mijn eerdere blogpost liet ik al weten dat er bij ons thuis reikhalzend werd uitgekeken naar De Brief. Er werd al druk gefantaseerd over dit moment. Zouden we thuis zijn als ‘ie op de mat viel? Zouden we nog tijd hebben om een fototoestel te pakken als de envelop werd open gemaakt? Of zou deze gelijk rits-rats worden opengescheurd? En zouden we dan klaar moeten staan met een zakdoek om de tranen van verdriet weg te vegen als ze niet door was? Of juist  gaan gillen van uitzinnige vreugde als ze wel door was? Kortom, het zou een moment worden voor in de boeken. Althans, dat dachten we….

Want nu is het moment eindelijk daar….
Alleen de brief….
werd een mailtje!
Die ik als eerst zag….
op mijn mobiel.

Daar ging het mooie fantasierijke moment.

Snel improviseren dus.

Gelukkig is er in dit mobiele tijdperk altijd nog wel  ergens een 2e mobiel voorhanden. Het leesmoment kon dus toch even worden vastgelegd.

En zo ziet iemand er uit die uitgenodigd wordt om deel te nemen aan een KNVB selectietraining voor MO11:
IMG_3773IMG_3774IMG_3777IMG_3775

 

 

 

 

Ja, je leest het goed: ze is door!!!

Hiermee zet ze dus haar eerste kleine stapje op weg naar haar uiteindelijke oranjedoel. Want ze is er natuurlijk nog lang niet. Sterker nog, nu begint het pas. Na deze training vallen weer een paar meiden af. Dan nog een paar trainingen en dan hopelijk na de zomer in het MO12 team. Vanaf nu zal ze zich telkens opnieuw moeten bewijzen. Maar ze is er klaar voor. En bovenal, ze heeft er super veel zin in!

Kortom, wordt vervolgd (hoop ik)….

 

 

Join the discussion

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments
UA-74423621-1