Voetbalplaatjes Oranjevrouwen

Op de kaart

Voetbalplaatjes, wie kent ze niet. Soms krijg je ze cadeau bij een actie van een supermarkt of je koopt ze, zoals de Panini plaatjes. Maar hoe het ook zij, het is een gewild verzamelobject. Getuige momenteel ook de rij kinderen voor onze plaatselijke supermarkt.

Hordes kinderen bivakkeren voor de Plus om dat ene gewilde plaatje nog te kunnen bemachtigen. Zo ook die van mij. Eerst vond ik het maar niks, maar het werpt z’n vruchten af. Het album is bijna vol…

met plaatjes van Eredivisie spelers

roept bij mij natuurlijk de vraag op…waar zijn onze Eredivisie speelsters?

Nederland kent maar liefst 7 teams. En inderdaad, dat zijn er natuurlijk veel minder dan bij de mannen. Maar een gemengd album zie ik ook nog niet zo snel gebeuren.

Wat dan wel? Ik zie kansen voor 2017. Want volgend jaar wordt het EK Vrouwenvoetbal in Nederland georganiseerd. Een mooie gelegenheid om, net als tijdens het WK in Canada, alle vrouwenteams weer eens goed op de kaart te zetten!

Ik ben voor. Jij ook?

 

 

Join the discussion

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

UA-74423621-1