4 thoughts on “Stoer

  1. Judith schrijft hierboven enthousiast over een meisjeskeepster. Het meisje in het team van haar middelste dochter dat zo stoer is. Gelukkig is ze niet de enige meisjeskeepster. Op zondag staan er op dit moment 16 meisjeskeepstertjes bij de Ado kliniek! Beter worden met een goede en leuke trainer.
    Maar eigenlijk vind ik die E-tjes keepstertjes helemaal niet meer zo stoer. Meer schattig, in die kleine doeltjes. Het is voor ons jeugdsentiment. Want afgelopen zaterdag kwam jongste dochter thuis met haar nieuwste trainingspak van de club. Qua grootte paste het trainingspak haar vader, en die is 30 kg zwaarder en 15 cm langer. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er JO17 op de voorkant staat. En jongste dochter is nog steeds de keepster. De vingerprotection staafjes in haar handschoenen zijn inmiddels bijna gebroken door de schoten van de jongens.
    Maar ze hoort er nog steeds gewoon bij, net als in de E. Het enige verschil is inmiddels de eigen kleedkamer. En wij weten inderdaad niet beter. De keepster is onze jongste dochter. Ook onze oudste dochter heeft twee jaar in de JO17 gespeeld als volwaardig veldspeler.

    1. Beste voetbalouder, wat een mooie toevoeging! En superknap om in de JO17 nog steeds je mannetje te kunnen staan tussen die grote knullen. Hier hopen ze dat ook ooit zover te schoppen. We gaan het meemaken

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

UA-74423621-1