Voor jou

Dit blog is voor jou. Omdat je er iedere keer weer staat. In weer en wind. Regen en kou. Bij winst of verlies. Met een troostende arm als het team verliest. Of juichend als een doelpunt wordt gescoord.

Dit blog is voor jou. Omdat je de wastas meeneemt. En al die stinkende, bezwete sokken en shirts weer fris en schoon krijgt. Omdat je de bardienst draait. Actief bent in een commissie. Drinken haalt in de rust. Of wat lekkers na afloop.

Dit blog is voor jou. Omdat je ervoor zorgt dat het eten klaar staat na een training. Omdat je de altijd zoek zijnde scheenbeschermersokjes weer terugvindt. Omdat je nog even de vergeten bidon komt brengen. En altijd weer voor taxi speelt.

Dit blog is voor jou. Omdat je stad en land afreist voor weer een wedstrijd. Een toernooi. Of een clinic. In het weekend voor dag en dauw op staat, waarbij de wekker soms nog vroeger gaat dan door de week.

Dit blog is voor jou. Omdat kindlief het waarschijnlijk niet altijd tegen je zegt. Het voor lief neemt dat je er bent. Dat je altijd klaarstaat. En ervoor zorgt dat zij onbezorgd kan sporten.

Bedankt!

Fijne moederdag.

Join the discussion

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

UA-74423621-1