12 thoughts on “Einde

 1. Hoi Judith,

  Erg jammer dat je stopt met je blog. Heb ze altijd met veel plezier gelezen en van genoten.
  Hoop het vervolg van je dochter(s), zeker ook omdat ze hun eerste voetbal stappen bij ons hebben gezet, (oranje)voetbal carrière terug te lezen op andere social media.

  Fijne dagen en een gezond en sportief 2019

  Gr. Johan

  1. Dank voor het lezen van mijn blogs Johan! En wie weet….bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus wellicht pak ik toch nog een keer de pen…eh het toetsenbord op 😉
   We vergeten niet waar de liefde voor de bal is ontstaan en hopen uiteraard dat er ooit nog een oranje carrière uit voortkomt

 2. Ah lieve Judith…. wat jammer!! Ik genoot dubbel mee. Weet inmiddels heel goed hoe het er aan toe gaat in voetballand! Maar kan me ook zo voorstellen dat het even genoeg is. We houden contact ?

  1. Dank je Angela! Het is nog even afkicken hoor, had al weer bijna een nieuw blig geschreven hahah. We zullen zien wat de toekomst brengt en we houden zeker contact! Fijne feestdagen!

 3. Hoop wel op de hoogte te blijven, al is het dan niet via je blog. Ik blijf duimen voor ‘de brief’ en voornamelijk de inhoud.

  Alle goeds voor het nieuwe jaar!

 4. Hoi Judith, ik heb ontzettend genoten van je blog. Vooral omdat ik een dochter heb die in hetzelfde traject en in dezelfde leeftijd zit als jouw dochter. We hebben elkaar zelfs gezien vorig jaar bij het toptalententoernooi. Het is dan mooi om te horen dat het vaak hetzelfde gaat in zulke voetbalgezinnen. Het geplan, gesjees en de spanning…pfffff.
  Mijn dochter heeft inmiddels te horen gekregen dat ze op de reservelijst staat (laatste 4 van de 20 geselecteerde meiden voor Noordoost). Ze heeft dat op haar manier een plekje gegeven, want zoals je zelf ook al zegt: ze blijft voorlopig geselecteerd; het wil dus niet zeggen dat ze definitief is afgevallen.
  Ik hoop voor je dochter dat ze er door komt, maar zo niet, dan hebben ze dit alles wel even meegemaakt en wie kan dat nou zeggen. Ja inderdaad. 60 van 7600 meiden in hun leeftijdscategorie en dat is een hele, dikke, vette prestatie!
  Judith, bedankt voor het leesplezier, succes gewenst voor je meiden en wie weet zien we elkaar nog eens op de velden.

  1. Hi Anita, wat ontzettend balen voor je dochter en wat knap dat ze het een plekje heeft kunnen geven. Maar ze behoort tot een zeer select groepje dat het zover geschopt heeft (in haar regio voetballen ook ruim 7.000 meiden), en dat neemt niemand haar meer af. Een super knappe prestatie en inderdaad, zeg nooit nooit! #ifyoucandreamityoucandoit 🙂 Wie weet zien we elkaar weer op het toptalententoernooi of langs een ander veld!

   Dank voor het lezen van onze (en dus ook jullie) avonturen.

   Fijne feestdagen!

 5. Hallo Judith.
  Heel jammer dat je stopt met dit blog. Was een waar genoegen om de belevenissen van je Leeuwinnen te volgen. Alle goeds voor jou en je naasten

 6. Hi Judith,wat enorm jammer dat je stopt. Ik heb ervan genoten en ben je dankbaar dat je jouw leven met de voetbal meiden met ons als lezers hebt willen delen. Nogmaals dank.
  Wie weet kun je nu over een toekomstige prima ballerina gaan schrijven.
  Fijne feestdagen en mijn ex assistent trainer blijft altijd welkom

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

UA-74423621-1